Bestelsysteem BigAirBAG

CodeFish heeft voor BigAirBAG een maatwerk offerte- en bestel systeem opgeleverd waarmee de orderverwerking van offerte tot levering kan worden verzorgd. Het systeem is volledig op maat gemaakt naar de specifieke wensen van BigAirBAG. Het systeem is gekoppeld aan de reeds bestaande website van BigAirBAG en biedt de mogelijkheid klanten en orders te beheren en op offertes als PDF te genereren volgens de huisstijl van BigAirBAG.

Om het systeem ook beschikbaar te maken op de iPhone heeft Codefish een hiervoor geoptimaliseerde layout toegevoegd. Op deze manier zijn de klanten en bestellingen ook onderweg onder handbereik. Volgens BigAirBAG is dit een verbetering ten opzicht van het bestaande systeem: “Onderweg hebben we niet altijd een laptop ter beschikking, maar op deze manier hebben we altijd toegang tot ons systeem.”

Over BigAirBAG

BigAirBAG levert valkussens welke gebruikt worden door snowboarders en andere extreme sporters. Sinds de oprichting in 2004 heeft BigAirBAG een explosieve groei doorgemaakt waardoor efficiƫntere afhandeling van orders noodzakelijk werd.

Technologiëen

  • MySQL
  • Perl
  • XHTML / CSS / Javascript